Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
ZazieAda
Hosszantartó frissességet és védelmet biztosító izzadásgátló dezodor hölgyeknek. Az ananászkivonat és az aktív koffein tartalma ápolja, puhítja és hidratálja a bőrt.
Véd a kellemetlen szagok kialakulásától. Gyorsan száradó formulájának köszönhetően, nem hagy nyomot a ruhán. Az ananász egzotikus frissességet kölcsönöz a bőrnek.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.21. 23:03 - 2024.09.11. 10:28
Impulzusvásárlás volt a Ziaja üzletben, szerintem a csomagolás vett meg kilóra 😅 (tudom, gáz, de ez van). Illetve az, hogy ennek hatására megillatoltam az ananászos testpermet testvérét és nagyon tetszett. Mivel épp összevesztem a mostani dezodorommal, gondoltam egy próbát megér. Kiderült, hogy tök jó választás volt, bár pont az illata kicsit erős nekem magamon, de elég hamar elillan vagy hozzászokom. Viszont a hatása tök jó. Annyira nem szeretem a golyós deokat, mert valahogy idegesít, ahogy benyálkázzák a hónaljamat, de ez tök jó állagú és beszívódik. Persze tudom, alumíniumsós, de ezt az örök dilemmám sajnos még nem oldotta fel egyetlen termék sem (nincs tökéletes natúr deo megfizethető áron). Így ezt a kompromisszumot bevállalom, az év hűvösebb részében amúgy is elvagyok izzadásgátló hatás nélkül, de van egy olyan gyanúm, hogy egy darabig még szükségem lesz rá. Ami nagyon bejön ebben a deo-ban, hogy elképesztő tartós, reggel felkenem és este egy izzadós, rohanós nap után sincs semmi szagom (addigra amúgy már az ananász is elillan, de az izzadásgátló hatás kitart). Mindezt úgy, hogy nem irritál, mint a mostani dezodorom, és nem hagy fehér réteget sem, ami ugye a ruhákat befogná. Kellmes csalódás, nem hittem, hogy ennyire be fog jönni.