ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Ananászkivonat. Kozmetikumokban főként a bőr egészségének megőrzésére használják. A wikipedia szerint tulajdonítanak neki némi gyulladáscsökkentő hatást is, és valószínűleg serkenti a fehérje-anyagcserét. Más források hámlasztó, felszívódást segítő tulajdonságairól beszélnek.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.