Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Biankaa
Ez a hipoallergén arclemosó a papaya és ananász segítségével finomítja a pórusokat, letisztítja a szennyeződéseket és sminket. Durva hámlasztás nélkül segíti az elhalt hámrétegek eltávolítását. Ennek köszönhetően a pattanások kialakulásának esélye csökken. Segítségével a bőr selymes, puha tapintásúvá válik.
Fő hatóanyagai: aloe vera, ananász, papaya, hibiszkusz, golgotavirág
Utoljára szerkesztve: 2015.02.20. 16:58 - 2014.12.30. 05:45
5 csillag első körben, de még visszajövök a pattanáscsökkentő hatás miatt.Még csak 2 hetes a cucc, az eddigi tapasztalatok: Az anyaga ilyen zselés trutyi, ha lesz arctisztitó gépem tuti ezt fogom hozzá használni, 10 dollárért zseniális. Kézzel is teljesen jó, melegvízzel leöblítem az arcom, lejön a sminklemosó, aztán ezzel megmosom az arcom, nyakam, és hideggel öblítek. Szerintem nagyon jó kis szer kiegészítésképpen. Eddig az arcmosás utáni tonikos vattán azért akard néha festék, mostanában nem. Kell egy jó sminklemosó, mert ez nem helyettesíti, max ha valaki használ szemfesték lemosót és arcra csak egy kis BB krémet vagy púdert. Azért vettem meg, mert a zsíros mitesszeres bőröm a -20 foktól hámlik, és ettől várok egy kis javulást. Eddig nem szárított, de olyan jó tiszta érzést hagyott maga után.Én nem rendelném meg külföldről, ez egy egyszerű szupermarketes termék, egyébként nagyon jó imádom. Najó, ha nincs postaköltség. 2200 forint átszámolva, nemtudom ezek otthon most mennyibe fájnak, de aki monjuk mondenre érzékeny annak kb az ár a legkevesebb csak hasson. Az amerikai szint kb innen indul árban, ennél olcsóbb csak a walmartban van, viszont sok más 10 dollárosnál jobbnak tűnik. Remélem tudtam segíteni, a hosszútávú hatásáról mégírok majd.Hosszabb távon is teljesen rendben vagyunk, a párom is szereti, én is szeretem. Nem szárít, Utobbi időben nem volt piros nagy pattanásom. A mitesszerekre ő egymagában szerintem nincs különösebb hatással.Pumpás, nagyon kényelmes használni (innetől csakpumpás cuccokat veszek)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.