Sminkek arcra

Hozzáadva 2011.06.07.by

ruzsi83

10 g

2015.02.12. 17:32

A színpaletta számomra nem elég nagy, nehéz rendesen belőni a megfelelő árnyalatot. Bár felvitel után 10-20 perccel kicsit jobban igazodik a bőr tónusához. Webáruházon keresztül ne rendeljen úgy senki, hogy élőben nem próbálja ki a színt, mert könnyű mellényúlni.Nekem alapvetőleg száraz bőröm van, és arra nem is nagyon jó ez a púder, úgy ráül az ember bőrére. Viszont zsíros bőrűeknek valószínűleg pont hogy kedvező hatású. Akinek tág pórusai vannak, semmiképp se ilyen púdert vegyen, mert nagyon kiemeli a pórusokat, hanem folyékony alapozót.Az összetétele szép, de nagyon drága, a fedése enyhe/ közepes.

2014.07.15. 13:31

Ez egy tartalmas púder, nagyon szép összetevőkkel. Kabuki ecsettel ajánlják a felvitelét, és már egy rétegben teljesen fedi a bőrhibáimat, nem kell hozzá korrektor, de tovább is építhető egyébként. Ennek ellenére nem nehéz a bőrömön, pedig még fényvédős is. Zsíros bőrre számomra teljesen helyettesíti a folyékony alapozót, nagyon szép bőrképet ad. A száraz orcáimat aláhidratáltam, biztos, ami biztos. Ebben a melegben a zsíros T-vonal pár óra alatt átfénylett, de nem is mattító púderről beszélünk, plusz kánikula van. Leitattam, semmi gond. Esetleg lehet mattító fedőpúdert rátenni, de ebben a fülledt időben nem kíván a bőröm még egy réteget. Nem porzik, az ecset nagyon keveset vesz fel, mégis jól fed, sokáig elég lesz. A Kesu árnyalatot választottam, a piros ereim miatt sárgás árnyalatban gondolkodtam. Picit erőteljesebb árnyalat, mint gondoltam, túlságosan is napsütötte színt ad a bőrömnek, de nagyon természetes, a napsütötte dekoltázsomhoz és karomhoz szinte passzol. Esetleg egy világosabb árnyalattal fogom keverni ősztől.. Ettől eltekintve, tetszik, főleg az összetevői és a fedése miatt. Egy tükröt azért tehettek volna bele ennyi pénzért. Megjegyzem, az árát azért sokallom picit.