ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

4-Methylbenzylidene Camphor

Funkciók:

Fényvédő

EWG Kockázat:

(7 - magas)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A kozmetikumokban kémiai fényszűrőként  használt kámforszármazék, mely elsősorban az UVB sugarak ellen véd. Ismételt, vagy gyakori használata bőrirritációt és fototoxikus allergiát válthat ki, illetve az összetevővel kapcsolatban felmerült az is, hogy ösztrogén jellegű hatása lehet (különösen gyermekekben és terhes nőkben), és hogy pajzsmirigy alulműködést okozhat. Jelenleg nem engedélyezett az összetevő használata kozmetikai összetevőként Japánban és az USA-ban.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.