Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Sminkek arcra
Alapozók
Lelőhely: Online külföldről

Beauty People Absolute Lofty Girl Cushion Foundation SPF50+ / PA+++

1 vélemény
Hozzáadva 2019.03.18.by

Amadea

18 g

Az alapozó tökéletes, hosszan tartó fedést biztosít a bőrhibák és a pórusok elkendőzésére, miközben élettelivé varázsolja a fakó, fáradt bőrt. A propolisz fokozza az alapozó tapadását és tartósságát. A terméknek fehérítő, ránctalanító hatása van, miközben véd a napsugárzás káros hatásaitól.

2 árnyalatban kapható, utántöltő is vásárolható hozzá.

$21.15-tól

2019.10.06. 10:43

Zsíros bőr
Tág pórusok

Külső: gyönyörű szép, igényes, luxustermék hatását adja, van súlya. Nagyon jól zár a cushion fedő része, ezt ki is emelik, légmentes, ezért nem szárad ki, illetve nem oxidálódik. A szivacsa is szuper, érdemes műanyag zacsiban kimosni, akkor nem fog tönkremenni. Szín: 21-es, tökéletes a hófehér, meleg-sárgás tónusú bőrömre.Fedés: erős, könnyű túlzásba esni vele. Ki kell tapasztalni, jobb egyszerre keveset felvinni és építgetni.Tartósság: egész nap tart, enyhén kopik, nekem picit beleül a nevetőráncaimba, de csak akkor ha sokat tettem fel.Finish: bőrfényű, inkább félmattnak mondanám, természetes. Pórusokat eltünteti, megbirkózik a pirossággal is. Ár: na itt a bökkenő. Nekem nem kellett megvennem az egészet, csak az utántöltőt. De az is 5000 pluszos. Több van benne, mint a többi cushionben, de nem, nem ér ennyit. Összesen: kedvelem, tökéletes lesz a pasihoz, heti 1-2x használatra, nagyon praktikus. Ha fele ennyibe kerülne, simán maradna. Így valószínűleg ha elfogy vagy eladom, vagy kipróbálok olcsóbb verziót a márkától.