furfarag
Rendkívül erős védelem színezett szemcsékkel.
Széles spektrumú termék, mely véd az UVA és UVB sugárzás ellen. Alapozó hatású. Természetes, enyhén napbarnított tónust ad, elfedi a bőrhibákat. Organikus, kémiai és biológiai szűrőket tartalmaz. Speciális összetevőkben gazdag nyugtató komplexszel védi a bőrt és segít megelőzni annak öregedését.
Normál és száraz bőrre használható, parabénmentes.
2016.07.30. 17:37
Idén szereztem be. Eddig nem érdekelt a fényvédelem, imádtam a napot és a szolit, de aztán egyre többet olvastam az UV hatásairól.... és úgy döntöttem ennyi, 50 faktor alá nem megyek és vigyázni fogok magamra, mentem, ami még menthető. Miért ezt a terméket vettem? A sors hozta így, szembe jött velem akciósan. Nagyon jó színe van, egybeolvad a bőrömmel. Selymes az állaga, könnyű eldolgozni. Szépen simul, nem erős a fedése, de egységes arcszínt varázsol, szebb tőle az összkép. :) Sajnos azonban púder nélkül nem tudom használni, mert kifénylik tőle a bőröm és ragacsos lesz. De púderrel szuper és tartós is, még ebben a nagy melegben is. Azt tapasztaltam, hogy ilyenkor jobb vékonyan kenni, akkor még tartósabb marad.AHA kezelés után az érzékeny bőrömre is felkentem, nem irritálja.5-ös, de csillag nélkül a kifénylés miatt.