ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Ammonium Glycyrrhizate

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A glicirrizin sav ammóniumsója. A glicirrizin nagy mennyiségben található az édesgyökérben, ez adja a növény édes ízét. Számos orvosilag kedvező hatása mellett a kozmetikai szerekben is alkalmazzák bőrkondícionáló illetve maszkoló (más összetevők kellemetlen szagának ill. ízének elfedésére szolgáló) összetevőként. Népszerű alkotó pl. az ajakbalzsamokban. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.