Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Sminkek arcra
Alapozók
Lelőhely: Kozmetikák, online

AA Make Up Mattító Alapozó Krém

4.7
Hozzáadva 2014.07.28.by

apolka

A zsírmentes emulzió összetevői könnyű és kényelmes használatot, valamint azonnali és hosszantartó matt hatást biztosítanak. Hatékonyságát és megbízhatóságát igazolják az allergiás bőrbetegeken végrehajtott tesztek.

2018.11.26. 11:45

Nekem nagyon bevált ez az alapozó :) Előtte igazából nem is nagyon használtam másikat, na nem azért mert olyan szép a bőröm, hanem mert mindegyik amit próbáltam vagy maszkos volt, vagy kényelmetlen, vagy kiemelte az arcom száraz részeit stb. De ez szuper! Szerintem nagyon szépen fed, nem maszkos de eltűntetni a hibákat. :) Olyan igazi látom de mégse látom :D nekem a bőrömnek is jót tett nem pattogtam ki tőle. Én blenderrel használom, így nagyon szép egységes lesz. +pont az összetevőknek! :)

2018.04.18. 13:02

Imádom! Hosszú keresgélés után, ő lett a kedvencem ! Nagyon jól fed, nem tolakodó az illata, és nem szárítja a bőröm ami nagyon fontos !

2017.04.16. 15:56

Fedése közepes. Matt hatású ugyan, de semmi különös. Nem csoda, hogy olcsó. Elmegy kategória, semmi kiemelkedő, és szerintem igazán tág pórusú bőrre nem ideális.

2017.04.05. 18:26

Legjobb alapozó amit valaha használtam!!! :) Nincs maszk hatása, nagyon jól fed és tartós! :) Ami fontos, hogy nem tömíti el a bőrt, könnyed. Nem cserélném le más alapozóra.

2015.07.11. 16:58

Nagyon jól mattít,nekem a kozmetikusom ajánlotta és tőle szerzem be.Nincs zsíros hatása tőle a bőrnek,az illata is semleges.Gyorsan beszívódik.Kiváló alap.

2014.11.23. 10:07

Nagyon jó kis alapozó, megéri az árát, szépen fed mégis természetes hatása van, nem nehezíti el az arcom :) Nem irritál, nem csinál pattanásokat, zsíros bőrön is egészen matt a végeredmény :) 5 *