ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Betulin

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A betulin a nyírfa kérgéből kivont növényi összetevő, mely a nyírfakéreg fehér színét is adja. Az összetevő nem oldható sem vízben sem olajban, mely korábban lehetetlenné tette a kozmetikumokban való felhasználását. A német Birken GmbH-nak sikerült elsőként egy stabil betulinos víz-olaj emulziót készítenie. A Birken Gmbh által gyártott Imlan márka termékeinek a betulin adja az egyediségét, mely a márka szerint gyulladáscsökkentő, antibakteriális és sebgyógyító anyag.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.