ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Citrulline

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A citrullin egy ún. alfa-aminosav. A kozmetikában bőrkondícionálóként használják. Valószínűleg hidratálószer, és néhányan tudni vélik, hogy az erekre is jó hatással van. A TruthInAging szerint azonban az utóbbi tények még némi klinikai alátámasztásra szorulnak.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.