ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Echium Plantagineum Seed Oil

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Egy, a kígyósziszek nemzetségébe tartozó növény magjából kivont olaj. A CosIng szerint bőrkondícionálóként és oldószerkészt használatos a kozmetikai szerekben. A növény a világ számos pontján megtalálható, nagyobb mennyiségben fogyasztva mérgező, de kozmetikai összetevőként kimagasló: Paula Begoun szerint magas alfa-liponsav, gamma-liponsav és sztearinsav tartalmának köszönhetően kiváló bőrtápláló. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.