Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Lelőhely: Müller

AOK Pur Sensity Bőrvédő Nappali Krém Érzékeny Bőrre

Hozzáadva 2014.09.04.by

Judiit

Gyengéd ápolás és bőrnyugtató hatás. A készítmény láthatóan csökkenti az érzékeny bőr jeleit, megnyugtatja a feszülő,a viszkető és a kipirosodott bőrt. Hosszantartóan hidratál, rózsavizzel ápol.

Parabén-, szilikon- és parfümmentes. Kifejezetten a nagyon érzékeny és a túlérzékeny bőr számára kifejlesztve. Támogatja a bőr természetes védelmi vonalát.

• Rózsavíz: Finomítja a bőrfelszint, revitalizálja a sejteket és gyengéden ápol.
  • Bisabolol: A kamilla hatóanyaga nyugtatja és ápolja az érzékeny bőrt. Az eredmény jelentősen mérséklődik a bőr kipirosodása, viszeketése és feszülő érzése. A bőr felsine egyenletes és friss lesz.

2015.05.07. 19:03

Eddig nagyon jónak tűnik. Egy másik, szintén natúr arckrém által meggyötört bőrömre felüdülés. Nem zsírosít, viszont hidratál, csúnya pöttyeimre is jó hatással van. Örülök hogy illatmentes, összetevőiben és árban is kifejezetten kedvező. Állaga nagyon sűrű, kevés kell belőle.

2014.09.06. 09:42

Müllerben akciózták éppen. 1000 Ft. Miért ne ? Én lepődtem meg a legjobban, hogy mennyire jó. Kinyomva a tubusból, túl soknak, sűrűnek tűnt, de nem.... Gyönyörűen a bőrbe dolgozható , 5 perc múlva mehet rá a smink. Nap végére is hidratált a bőröm. A hajszálerek halványabbak, a pirosság sem jön azóta elő. Csak ajánlani tudom. Nálam ötös .