ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Glyoxal

Funkciók:

Illatanyag, Tartósítószer

EWG Kockázat:

(5 - 9 - magas)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A glioxál egy szerves vegyület, a legegyszerűbb dialdehid. Antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, így a kozmetikumokban elsősorban tartósítószerként használatos, illletve ezen kívül illatanyagként is funkcionál. A magas EWG pontszámát annak köszönheti, hogy gyulladásos bőrreakciókat okozhat, nagyobb koncentrációban irritál, más összetevőkkel keverve pedig rákkeltő anyaggá alakulhat át.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.