ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Lactoperoxidase

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A tejben található enzim, melyet a CosIng szerint stabilizátorként használnak a kozmetikai szerekben. Paula Begoun és a truthinaging kiváló összetevőnek tartja, ugyanis a legújabb kutatások szerint kiváló antibakteriális hatással rendelkezik. Megakadályozza a mikrobák elszaporodását a termékekben illetve segít elpusztítani a pattanásokat okozó baktériumokat, így a pattanásos bőrön nagy hatékonysággal alkalmazható. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.