Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
rhinestone
2017.12.03. 15:12
Kicsit pepecselős a használata úgy, mint egy Lush arclemosónak vagy házi radírnak - igazi natúr élmény. Viszont isteni az illata, nekem nagyon karácsonyias ez az édes narancsos fahéjas sütemény hangulat. És szép lesz tőle a bőr, bár valóban hagy egy réteget az arcon, de nekem nem zavaró.Összességében nem nélkülözhetetlen, de kellemes. :)
2015.03.02. 16:33
Kellemes de erős narancshéj illat. Használat közben viaszos érzet, használat után puha, egészséges fényű, hidratáltnak érződő arcbőr. Másnapra tiszta ragya. Sajnos nekem ez a radír sem jött be, pedig alig "radíroz".
2013.11.01. 12:20
Nagyon finom illata van, kevés kell belőle. Édesnarancs... Paradicsomi élmény vele radírozni! :)
2012.07.27. 18:37
De jó, akkor nem hiába töltöttem fel, azt hittem nem fogja senki sem ismerni. :) Nagyon jó kis arcradír, nagyon szerettem. Tényleg nem egy krémes darab, kissé morzsolódik, de egy kis vízzel elegyítve remekül működik. Finoman tisztít, friss, tiszta lesz az ember arca tőle és remek illata van, engem a Mincemeat-re emlékeztet. Bátran ajánlom!
2012.06.12. 19:15
Hihetetlen, hogy valaki feltette ezt a terméket, azt hittem senki sem ismeri, én is úgy rendeltem külföldről. Imádom ezt a bőrradírt. Az állaga a tégelyben kicsit kemény, nem krémes. Egy picit kell a tenyerünkbe venni, 1-2 csepp (tényleg nem több) vízzel meglazítani, hogy egy sűrű lekvár állagot érjen el, és utána mehet az arcra. A kis radírozó részecskék nekem úgy tűnnek, mintha darált citrom vagy narancshéj lenne, vagy valami már darált, eltett gyümölcs. Ezek nem kemények, nem kaparnak, inkább masszírozó hatásul van, meg persze azért valamennyire radíroznak is, de nincs erőteljes radírozó hatása. Fenntartó kezelésnek viszont nagyon szeretem :) Az illata is olyan, mint valami eltett gyümölcs-darálék :) Nekem mindig van ebből otthon :)