ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Morinda Citrifolia (Indian Mulberry) Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Az indiai eperfa, vagyis a noni kivonata. A noni gyömölcsének (és levelének) sokféle gyógyító tulajdonságot tulajdonít a polinéz kultúra, de a CosIng besorolása szerint a kozmetikumokban használva a noni kivonat csak összehúzó funkciót tölt be. Paula Begoun szerint mint ahogy a legtöbb növénynek, a noninak van gyulladáscsökkentő, antioxidáns tulajdonsága is, bár még nem sok kutatás készült arra irányulóan, hogy ilyen téren mennyivel hatékonyabb, mint az ismertebb antioxidánsok. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.