ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Riboflavin

Funkciók:

Színezék

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

B2 vitamin. Vízoldékony, könnyen felszívódó anyag. Szerepet játszik a bőr, haj, köröm egészségének megőrzésében. Narancssárga színe miatt színezőként is használják. Paula Begoun szerint nincsenek olyan kutatások, amik az mutatnák, hogy a bőrön használva van bármi hatása. Viszont van néhány arra utaló vizsgálat, hogy a riboflavinnak fényérzékenyítő hatása lehet.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.