ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Sodium Laurate

Funkciók:

Tisztítószer, Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A laurinsav nátriumsója. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tisztító, emulgeáló és felületaktív (segíti a kozmetikumok egyenletes eloszlathatóságát) hatású összetevő. Leggyakrabban a samponokban, szapanokban találkozhatunk ezzel az összetevővel. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.