ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Spirulina Platensis Powder

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(1 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A Spirulina Platensis nevű fonalas cianobaktérium-faj szárítmányának őrleménye. A kozmetikumokban az algák sűrítő, vízmegkötő és antioxidáns összetevőként működnek. Az összetevő a CosIng szerint bőrvédő és a kozmetikumokat az UV-sugárzás hatásaitól védő szerepet tölt be. A Spirulina jelentékeny mennyiséget tartalmaz: K, Ca, Mg, Fe, Zn, Se, telítetlen zsírsavak közül pedig olajsavat, palmitoleinsavat, linolsavat és jelentős mennyiségű g-linolénsavat.

Forrás: Dr. Domokos János, Kiss Béla: Algák a kozmetikában 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.