Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Hidratáló krémek

Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Cream

Hozzáadva 2024.03.01.by

jirka

Cicapair ™ Collection-t az ázsiai tigrisek legendája ihlette, kiknek harci sebeit a Centella Asiatica-val gyógyítottak, más néven tigris fűvel, melynek gyógyászati hatását századok óta ismerik és használják.

Cicapair Tiger Grass krém megnyugtatja bőrt, megszünteti a szárazságot, irritációt és gyulladást. Az újonnan fejlesztett Nolsome kapszula, mely dupla rétegű, segíti az összetevők behatolását a bőrbe. Ez a formula a Houttuynia cordata-val és a cickafarkkal, fokozza a bőr vitalitását és segíti azt, hogy megerősödjön. A krém ásványi anyagokat tartalmazz, többek között nátriumot, káliumot, kálciumot és magnéziumot, melyek javítják a bőr nedvesség szintjét és visszaállítják a fáradt bőr egészséges megjelenést.

12 000 Ft-tól

2023.05.18. 14:08

Elég intenzív illata van, de nekem valahogy bejön. Az állaga ami még kifejezetten tetszik, a hatásáról viszont nem tudok sokat nyilatkozni. Semmit nem vettem észre belőle :D

2022.08.22. 12:05

Azt gondoltam, hogy a rosaceás vízhiányos bőrömmel ez a csoda tigris fű majd csodát tesz, de sajnos 1 hét használat után sem történik semmi. Rosszabb nem lett a helyzet, de jobb sem. Hidratálás szempontjából sem tartom elegendőnek. Valószínűleg a krém zsíros, pattanásos bőrre lett tervezve.

2020.08.11. 20:22

Sajnos csak mintához sikerült hozzájutnom egyelőre de már az első használat meggyőzött, hogy pattanásos bőrre ez a krémek krémje. Meggyalázott pattanásomnak másnapra már semmi latszata nem volt. Ami meg mélyebb de nem kinzott, azt is két nap alatt szépen lehúzta. Biztos, hogy be fogom szerezni a teljes kiszerelést is!

2020.01.19. 17:15

Jelenleg ez a nappali hidratálóm. Nagyon szeretem az állagát és az illatát is, nagyon jól lehet rá sminkelni. És nem fényesedik át az alapozóm tőle a nap végére. Igazi bársonyos bőrt eredményez, zsíros érzés nélkül. Újravevős!!

Utoljára szerkesztve: 2021.09.10. 10:36 - 2019.11.20. 18:44

Update: Hiába teszi egyenletessé a bőrömet, sajnos a hófehér bőrömmel nem tud mit kezdeni, jó pár árnyalattal sötétebb lesz, ezért -1 csillag. Elajándékoztam :(Szerintem ez életem befektetése volt. Már hidratált bőrre szoktam felvinni egy keveset. Nagyon szép egyenletessé teszi a bőrömet, csak korrektort használok utána. Plusz pont, hogy nagyon egészséges fényt ad az arcomnak, amit nagyon szeretek.:) csak ajánlani tudom.

2019.02.13. 22:24

Nagyon termeszetessé, széppé varázsolja a bőrt! Csak ajánlani tudom ;)