Lelőhely: Dm

4.5
Hozzáadva 2012.05.22.by

jkrisztie2

1 db

Ápoló olajokkal és körömvirág kivonattal

Utoljára szerkesztve: 2022.03.05. 09:05 - 2022.03.05. 09:04

Még sose hallottam ilyen termékről, de én mindig a bőrvágó ollóm éles végével szoktam "lekaprani, feltolni" a bőrt a körmömnél, eddig csak az működött, mikor megláttam ezt gondoltam adok neki egy próbát, hátha nem kell végigkaristolnom a körmöm hanem szebben is meg lehet csinálni. Megnéztem a véleményeket itt, szuperek, na mondom okés. Hát baromira nem, ez akkora szar, hogy nemigaz, mint minden alverdés termék, amit eddig próbáltam, a shift jól használható, de a sima víz jobban fellazítja a bőröm mint ebben a lötyi. A "speciális fel" ja hogy az a kupak!!! A szerencsétlen szar műanyag kupak ami annyira bumszli hogy semmire se jó. Megy a kukába, az itteni véleményeknek meg többet nem hiszek, látom nemcsak én jártam így, de régen azért valahogy jobban meg lehet bízni az itteni véleményekben, sose voltak ilyen gondjaim, most meg csak ilyenbe futok.

2021.03.23. 18:04

nekem nagyon bejött! Nem vagyok egy nagy körmös mágus, nem is szeretek sokat bíbelődni vele, éppen ezért örölük ennek a terméknek.Bár nincs összehasonlítási alapom, de nekem tartósan végzi a dolgát, elég 2 hetente átfutni a körmeimen.

2020.07.01. 18:14

Először használtam ezt a terméket. Szépen felpuhítja a bőrt, ami utána könnyen eltávolítható. Ár-érték arányban nagyon jó kis termék.

Utoljára szerkesztve: 2020.04.15. 17:41 - 2020.04.15. 17:40

első ilyen jellegű termékem. őszintén szólva hatalmas különbséget nem érzek ahhoz képest, amikor fürdés után feltologatom a felpuhult bőrt, de azért kényelmesebb meg egyszerűbb így. reménykedem benne, hogy táplálja valamennyire a bőrt. nem rossz, de lehet nélküle élni, mondjuk anyagilag se egy nagy érvágás.attól viszont tarok kicsit, hogy egy idő után be fog száradni a hegye és nem jön belőle elég folyadék.

2019.11.05. 17:56

Kb három hete használom. Szépen felpuhitja a bőrt viszont a vége nekem nem jó így saját feltolóval használom, de nagyon jó csak ajánlani tudom.

2019.07.26. 21:27

Nagyon kedvelem, többször újra vásároltam már. Kíméletesen bánik a körömbőrrel. Ár-érték arányban mindenképp bevált.