Sminkek arcra

Hozzáadva 2012.09.20.by

Theresia

Ásványi pirosítógyöngyök.

2016.11.26. 22:47

Középszerű.Nem túl pigmentált,kb második ecsettel lehet elérni vele a megfelelő színhatást,nem túl könnyű vele dolgozni,de egy természetes hatást tud adni,csak azt sem túl sokáig. Nem vettem belőle többet,de leteszteltem a bronzos és a rózsaszínes árnyalatokat is,de nem győztek meg.Egyszer kipróbálható nagy pénzkidobásnak nem mondanám,de nem lépnék érte kettőt.

Utoljára szerkesztve: 2015.12.29. 21:14 - 2015.08.30. 15:15

Kiárúsításkor sikerült elhoznom 400 HUFért, és túlteljesíti az árát. Finoman csillog, nem lesz tőle bohócarcom, csak egy kis egészséges színt ad. Egy kicsit nehéz használni, de ez inkább a gagyi ecsetem miatt van.Update: Átfogalmazom, pont megéri az árát, nem túl tartós, és ahogy használtam, egyre kevésbé tudtam felvenni bármilyen ecsettel. Végül inkább összetörtem, por formában kicsit élénkebb, 1 csillag mínusz.

2015.06.03. 13:58

sajnos az én bőrömön alig látszik a rózsaszin árnyalat, kicsit intenzivebb szinre számitottam, a fedéssel se vagyok maxinálisan elégedett, az ára és az összetevői miatt kap 3 csillagot :)

2015.04.03. 18:20

Tökéletesen finom, kellemes színe van, a tartóssága inkább 4/5 rajtam, de azért nagyon szeretem, bátran ajánlom.:)

2014.10.28. 15:20

Szép, visszafogott,tartos ,szeretem.

2014.07.16. 12:21

Én is akciósan vettem. Először féltem hogy nem fogja felvenni az ecsetem mert olyan pici kis tégelyben van, de pont belefért. A színe visszafogott de nagyon szépen "csillog". Az INCIje csupa zöld, így legalább tudom hogy nem "mérgezem" a bőröm.