Hidratáló krémek

2.9
Hozzáadva 2011.04.12.by

natasa

Utoljára szerkesztve: 2017.06.27. 07:50 - 2017.06.27. 07:50

Egy másik Alverde krémet szoktam használni, de az épp nem volt, viszont krém nélkül sem akartam maradni, így levettem ezt, bár filóztam az alkohol miatt...hallgatnom kellett volna a "belső hangra". Már ahogy kinyitottam nagyon megcsapott az "alkohol-szag", felkenve pedig csípte az arcom és nagyon hamar piros foltok jelentek meg rajta :( Sajnos nekem teljes pénzkidobás, talán zsírosabb bőrre jó.

2015.09.17. 07:27

Az első arcomra krémezés után tudtam, hogy nem szeretem ezt a terméket. Büdös, zsírosít (nagyon!) egyszerűen a szagától elment az életkedvem. Nem veszem újra, és most döntöttem el, hogy a száraz lábamra, sarkaimra kenem el...

2015.05.01. 12:08

Nekem nagyon bejön ez a krém. kicsit zsíros, de nekem kell is, mert nagyon száraz bőröm van. Ugyanezt a sensitive éjszakai is verzióját használom, reggelre szép puha bőröm lesz tőle. sminkelni nehezen lehet rá, de ez nagyon nem is érdekel, én nem sminkelem magam agyon, alapozot nem kell használnom mióta ez a krémem van :)

2014.04.11. 16:44

Egyszerű krém szép összetevőkel. Nekem kombinált a bőröm, így csak télen éjszakára tudom használni, én is vízzel keverem kicsit. Problémát nem okozott, jól hidratál, de persze nagyon kifényesedek tőle. Valószínűleg nem is nekem való. Anyukám bőre hiperérzékeny és nagyon problémás. Ő is szereti, nála sem okozott problémát.

2014.02.24. 08:11

Valóban kicsit sok alkohol van benne, de ennek ellenére nem szárít, és nem csíp pl. a vadrózsás alverdével ellentétben. Elég zsíros, ezért nappalra vízzel összeverve, nagyon keveset kell felvinni belőle, és azt jól bedörzsölni. A száraz érzékeny bőrt (mint amilyen az enyém) nagyon jól hidratálja, és zsírosságának köszönhetően sokáig kitart - én egy tubust két évig használtam.Nappalra én már nem használom, mert nincs benne fényvédő, de nekem úgy is bevált anno. Mostanában éjszaka használom: vízzel összekeverek egy fél borsónyit, és bőségesen bekenem vele az arcom és a nyakam. A szárazabb részekre kenek még egy kis Lipobase-t, és reggel gyönyörű bőrrel ébredek.Ez a krém tökéletes lenne, ha lenne benne fényvédő. Ennek hiányában le kell, hogy vonjak egy csillagot.

Utoljára szerkesztve: 2013.10.29. 16:57 - 2013.10.19. 16:31

UPD. kb 2 hét után már nem is kell minden este kenni,és így el vagyok krém nélkül estére,mert már eléggé felhidratálta a bőrömet +1* :Dmost ilyet vettem,miután a többi zsíros bőrre való termék tönkre vágta a bőrömet. egyelőre nem érdekel,hogy zsíros,mert most kész vagyok. emberi fejemnek kell lenni a munkába,szóval kenem éjszakára vékonyan. hamar beszívja a meggyötört arcbőröm, én nem bánom,ha kicsit ez is fura szagú,csak jó legyen!