Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
hajasbaba
Ajakápolás az érzékeny ajkakra. Megőrzi az ajkak természetes hidratáltságát, és csábító fényt kölcsönöz. Közepes UVA és UVB védelmet biztosít. Vízálló.
2013.07.23. 14:33
Nagyon szeretem. Tényleg védi az ajkakat a leégéstől. Az illata isteni, az íze annyira már nem, de egyáltalán nem kellemetlen. Enyhe színe van, ami nagyon szépen mutat a számon. Szerencsére nincs vizes csillogása, mint a szájfényeknek, hanem csak fényt ad és nekem ez különösen tetszik, mert régóta vadászok már egy nem túl csillogós, vizes, hanem inkább fényes szájfényre. Nagyon örülök, hogy erre rátaláltam, nekem így a szájfény és az ajakhidratáló funkcióját is kitölti, mert nagyon jól hidratál, puhít. Szerintem nagyon tartós, ivást simán kibír, még az evéssel is megbírkózik, bár a fényéből ekkor már veszít. Tényleg vízálló. Az ára elég sok, de ha azt nézem, hogy 10 ml van benne és két terméket is kitölt, akkor nekem már bőven megérte.