Kézkrémek
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Naturals Vanília Kézkrém

Hozzáadva 2019.11.10.by

agi.greendaygirl

• hidratálja a durva tapintású, száraz bőrt is
  • gyorsan beszívódik
  • finom illatot kölcsönöz a bőrnek

2021.01.19. 21:53

"Táskás kézkrém." Kis helyen elfér, illatos, és szuper gyorsan beszívódik.

2019.11.22. 22:12

Több, mint 2 éve megvan, mivel csak a hidegek beálltával kezdem használni. Nem mintha őszig nem lenne szükségem kézkrémre, de az illata miatt tartogatom az igazi kuckózós időkre. A környezetem imádja az (inkább vaníliás pudingra emlékeztető) illatát, belopta magát a tipikus "ünnepi illatok" közé, akár a narancs vagy a szekfűszeg.Állaga kellemesen krémes, nekem azonnal beszívódik. Remélem karácsonyig kitart még. ;)

2019.01.22. 17:56

Az illata szörnyű, az állaga nem rossz, puhábbnak érződik a kezem tőle, de nem hidratál eléggé.

2018.09.11. 17:40

Imádoom egész nap érzem magamon a vanília illatát, jól beszívódik, a kezeim puhábbak tőle.

2018.07.27. 17:28

Már többször is újravettem vagy megkaptam ajándékba ezt a krémet. Mikor elsőnek megrendeltem a vanília illat csábított el, de nem csalódtam. Szerintem egy viszonylag sűrű és gazdag krém, nekem gyorsan be is szívja a bőröm és nem hagy maga után kellemetlen, ragacsos érzetet, csak a finom vanília illatát. Volt. hogy meg is kérdezték, hogy milyen parfümöt használok, pedig csak épp előtte kentem be a kezeim :D. Még télen a nagyon kiszáradt, érdes kezeimet is képes volt szalonképességűre varázsolni és rendbe tenni, szerintem abszolút megéri az árát, igazi csodaszer.

2018.06.30. 12:37

Nem nagyon szoktam illat alapján ítélkezni, de mivel ezt kifejezetten a vanília illat miatt vettem meg, muszáj vagyok lehúzni. Szerintem katasztrofálisan tömény műanyag szagú, és mivel a hatása se kiemelkedő, nem fogom elhasználni, szerintem már landolt valahol a kukában.Megvettem ennek a rózsás verzióját is, azzal ugyanez a bajom. Azt kint hagytam dekorációnak a polcomon, mert szépek a rózsák rajta. :D