Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Maddie
Kolumbiai kávékivonattal. Az őrölt kávé hatékony antioxidáns, segít fiatalosabb külsőt nyújtani a bőrnek. A nyak- és dekoltázsápoló szérum feszesíti a bőrt és segít növelni annak rugalmasságát, hogy a dekoltázs fiatalos külsejű legyen.
2021.04.11. 17:07
Én ezt és a hidratáló szérumot is használom. Feszesitést nem tapasztaltam, viszont jól hidratál mind a két fajta. nyáron fényvédő alá használom, mint hidratáló. Nagyon gyorsan beszivódik és ha többet használ az ember akor se kukacosodik.
2019.09.18. 09:15
Nagyon könnyű, gyorsan beszívodó, zselés állagú szérum. Sajnos nekem allergiát okozott. A mellkasom telle lett apró pici piros pöttyökkel. Így sajnos nekem ez a termék nem vált be.
2019.01.10. 19:01
Főként csak koreai, japán termékeket használok, de ebből az avon termékből ötöt rendeltem, amikor akciós volt. Minden kozmetikumra ráírják, hogy gyorsan beivódik, és életemben ez az első, ami tényleg rögtön, azonnal beszívódik! Ezenkívül az összetevők szerintem gyönyörűek, nincs is túl sok belőlük, amik mellett még az avonnál elmaradhatatlan parfüm is belefér. Mivel összesen 250 milim van belőle, mindenhova használom, testhámlasztóként. Az aha sav eléggé az elején van, úgyhogy feltételezem, hogy nem ezrelékekben mérhető.Az illata pedig alig érezhető. Mindenképpen csillagos ötös, ezt az egy avonos terméket használom, de ez a koreaiak közt is megállja a helyét. Ha lesz még akció, jól be fogok rendelni megint belőle, mert az ilyen nagyon olcsó, kimagaslóan jó terméket általában be szokták vonni, mikor rájön a cég, hogy rossz vásárt csinált.
2018.05.22. 07:25
Nagyon jó géles az állaga, tetszik. Az illata is finom :) Nyári melegben fürdés után jó használni, mert hűsít, de én ezen kívül semmilyen hatást nem véltem felfedezni, egyaltalan nem feszesít szerintem.
2017.08.02. 08:48
Állaga nagyon jó, gyorsan beszívódik, kevés kell belőle, de sajnos feszesítő,hidratáló hatást nem érzek.De most nagyon olcsó volt, így vettem belőle 2 db-ot. :)
2017.04.01. 18:23
Megrendeltem. Elhasználtam. Ennyi. Semmi különös. Hacsak a placebo hatást nem nézzük... Hogy tettem magamért valamit. Amúgy nagy gondom nincs az érintett területekkel, inkább a prevenció miatt használok ilyen termékeket. De arra sokkal jobbak a természetes olajok (jojoba, argán, mandula, ligetszépe). Én ezekből kevertem arc-, nyak-, és dekoltázs ápolót. Ezerszer jobb!