Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Maddie
Az őrölt kávé hatékony antioxidáns, segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és fiatalosabb külsőt nyújt a bőrnek.
2021.04.15. 16:13
Imádom termek. Mindig sporolok vele ha hasznalom hogy minel tovabb tartson.Finom az illata, a ferjem is nagyon szereti. Az avon a planet spa termekekben a legjobb.
Utoljára szerkesztve: 2020.01.29. 10:33 - 2020.01.29. 10:29
Nagyon tetszik! Megvolt már a görög tengeri sós változat is tavaly nyáron, amit szintén imádtam, és hamar el is fogyasztottam. Annak isteni tengerillata volt, tipikusan nyárra való. Ez a mostani időhöz passzol remekül, nagyon finom, melengető illata van (nem hasonlít kávéra), kellemes az állaga, apró szemcsés, finoman és hatékonyan radíroz. Olyan luxusérzetet ad. A színe zöldes-barnás, nem túl sötét, egyáltalán nem okozott gondot kitakarítani a zuhanyfülkét utána, egyszerűen leöblíthető a felületekről (nem úgy, mint a házi kávés testradír!). Most fogyott el az organic shop citromfüves radírja, amit szintén nagyon szeretek, de ennél sokkal durvább szemcsés, elhiszem, hogy annak a használata többek számra is kellemetlen lehet.Nem szárította a bőrömet, de testápolót azért használok utána.
2020.01.23. 11:55
Imádom, nagyon hatékonyan radíroz. Arcon is használom néha. Nekem száraz bőröm van, mindig hidratálom radírozás után.
2019.10.06. 15:26
Kb.2x vettem tényleg jól radíroz és puha,hidratált lesz a bőröm tőle,de kissé túl folyós az állagaés használat közben tiszta pöttyös lesz a csempe tőle.
2019.07.12. 09:59
Testradírként tökéletes, puhává varázsolja a bőröm. Kávé illata szerintem egyáltalán nincs, de egyébként kellemes. Ami nem tetszik, hogy utána a fürdőszoba is tiszta barna lesz és lehet takarítani. :D
2019.03.09. 18:38
Nagyon jók voltak benne a szemcsék, kellően radírozott. Nem volt túl durva sem gyenge. Kellemes volt az illata. Máskor is szívesen használnám.