Lemosók, Tonikok

Avon True Nutra Effects Miracle Glow Könnyű Arctisztító Olaj

3.9
Hozzáadva 2018.01.17.by

WorkingClassGirl

Könnyű arctisztító olaj, mely használat közben tejjé változik. 5 értékes olajat tartalmaz a bőr hidratáltságának fenntartása és természetes olajtermelésének kiegyensúlyozása érdekében.

• Babassu olaj a kollagéntermelésért
  • Maracuja olaj az elasztintermelésért
  • Marulaolaj a bőr puhaságáért
  • Zöldkávé-olaj a bőr hidratálásáért
  • Lenmagolaj a bőr védőrétegének erősítéséért

Szappan-, parabén- és színezékmentes. Allergia tesztelt, érzékeny bőrre is megfelelő.

Utoljára szerkesztve: 2023.04.01. 00:34 - 2023.04.01. 00:30

Zsíros bőr
Bőröregedés

Nagyon kényelmes használni! Tejes állagúvá válik lemosáskor, tápláló! Nem húzódik utána a bőr! Nem okozott semmilyen váratlan kellemetlenséget! Lehetne nagyobb kiszerelésben kapható!

2020.02.08. 19:55

Normál bőr
Vízhiány

Leszedi a sminket, nem szárítja a bőrt, kellemes az illata, természetesen ha a szembe megy kicsit irritál de amugy szeretem

2020.01.04. 09:45

Túlérzékenység

Kellemes kis lemosó, finom az illata, szépen tisztít, normál sminket szépen lehozza, utána pihapuha az arcom. Nem mindennap használom, ezért hosszútávon nem tudom, hogy működne.

2019.09.17. 08:46

Vízhiány

Már másodjára vásároltam meg ezt a olajos lemosót, szeretem , nem irritál, a sminket szépen leszedi.nem szárít és nem okozott pattanásokat.

2019.07.22. 01:04

Kombinált bőr

Már többször újravettem. Kényelmes használni, szépen tisztít. Még azt a vékonyka kis réteget is megbocsátom neki, amit lemosás után hagy.

2019.03.16. 13:11

Bőröregedés

Nagyon ritkán (szökővben egyszer) kerül hozzám valami a márkától, de erre kíváncsi lettem a fórumos csacsogás közepette. Hasznos hely, mert ez már a második alsóbb kategóriás termék, amit itteni ajánlásra mertem beszerezni. Hát, rosszabbra számítottam. Úgy voltam vele, hogy ha arcra nem válik be, akkor blender-mosó lesz, ahogy a fórumon olvastam (a nehezen kimosható alapozókhoz). Illatos, de nem okozott semmi bajt, még a szememnek sem, pedig az nagyon érzékeny. Az arcfestéket könnyen leszedi, még a DW alapozót is, a spirálhoz meg 2x kellett alkalmaznom, utóbbi miatt kapja a 4-est. 2 módon használtam: kezembe öntöttem és így paskoltam, masszíroztam a képemen, illetve vattakorongon (amit igen ritkán használok). Utóbbi nem vált be. Egyrészt, mert így több olaj kell, másrészt, mert korongok helyett lemosókendőt használok. Ezt az olajat viszont nem teszem a kendőmre, mert sztem hamar tönkre tenné. Ja, természetesen utána habzó arclemosót is használok a double cleansing nevében.Nem lesz belőle sminkszivacs-mosó, mert jó az arcomra, az eszközből meg szappanos vízzel is kijött még a Double Wear is :P