Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
siss
Megújult receptúrával.
Ligetszépe olaj tartalommal a selymes és rugalmas bőrért.Érzékeny,allergiára hajlamos bőrre.Vegán.
2021.10.06. 14:22
Büdös de valamit valamiért , nappali hirdatálónak használom , mert nem hagy ragacsos réteget sőt igazából semmilyen réteget nem hagy, szépen beszívódik, majd megy rá a fényvédő és alapozó. Az én arcom szereti,nem lesz száraz a bőröm tőle és jók az összetevők is.
2021.03.09. 16:20
Az egy dolog hogy nincs illatosítva(ez jó), de ez szerintem is kimondottan büdös. A másik hogy nem szívodik fel rendesen... és ez az ami igazán zavar benne. A szép összetevő listája miatt választottam, de többet ilyet nem veszek.
2020.11.07. 21:54
Kicsit nehezen szívódik fel. Mintha irritálna is felvitelkor, de ez elmúlik hamar. Az ára és elérhetősége jó. Összességében nem is jó nem is rossz. De egynek elment.
Utoljára szerkesztve: 2019.09.19. 08:12 - 2019.09.19. 08:11
Ha túlllépek a furi illaton egy jó és megfizethető testápolót kapok. Az illat sajnos kitart egy darabig de a végeredmény puha és hidratált bőr. Én kipróbáltam arcra is (miért is ne..) de csípett. Testápolónak viszont egész jó. Az illat miatt nem lesz a kedvenc, de elhasználom.
2019.07.09. 14:16
Nem vagyok oda érte. Elég gyenge a hidratálása, és nem túl kellemes eloszlatni a bőrön. Bár hamar beszívódik, hagy egy fura poros réteget maga után. A babydream hasonló terméke szerintem jobb.
2019.05.06. 19:30
Nekem bevált nem okoz semmilyen irritációt. Elég hamar beszívódik jól hidratál. Nem hagy maga után ragacsos érzetet.