Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
andrej
Limitált kiadás.
Kiszerelés 300 ml
2017.01.28. 16:51
Finom volt az ananász illata, de már sajnos nem lehet kapni :'( olcsó volt, és nagyon tetszett a színe, a tubusa, az illata.(és a szivárványcsőrű tukán rajta)
2015.01.03. 19:23
Egyszerűen Imádtam ezt a tusfürdőt kissé zöldes színe volt , de én szeretm a színes tusikat, igazi trópusi illata volt , nem az a tolakodó illat, hanem nagyon kellemes.! A külseje is nagyon tetszett, nem szíárította a bőrömet , és 270 Ft ot nagyon megért...kár hogy már nincs Dm- ek polcain,...
Utoljára szerkesztve: 2014.12.28. 18:01 - 2014.12.28. 18:00
Nyári csak-úgy ajándék volt, fincsi édes ananász illata van, de egy idő után már vártam, hogy kifogyjon. Amit nem szerettem benne, az az intenzív zöld színe, amit nem szívesen kentem magamra.
2014.05.19. 16:47
Nagyon finom az illata, olyan, mint a pina colada, sajnos a többi balea tusfürdőhöz hasonlóan szárítja a bőröm.
Utoljára szerkesztve: 2014.05.16. 17:30 - 2014.05.16. 17:29
Finom nyárias illat :) szerettem :)