Samponok

vikkimore

Limitált kiadás

Mangó és barackvirág illattal

2017.07.30. 06:53

Nekem mint kifutó terméket sikerült elkapnom egy flakonnal. Kipróbáltam és nem értem miért nem gyártják már. Nagyon jó illata volt, ami sokáig tartott, nem korpásodtam, viszkettem tőle. Imádtam

2015.12.08. 14:13

A márka egyik legjobb samponja volt. Mindet szerettem, de ezt különösen visszasírom. Az illata és a hatása is tökéletes volt a vékony szálú, zsírosodásra hajlamos hajamnak.

2015.11.30. 11:49

Finom nyári koktél a hajnak.Jól habzott,tisztított,elég volt 1x samponozni. A hajamban nem maradt meg az illata,de nem is vártam el tőle. Selymes,puha volt utána a hajam.

2015.11.30. 10:47

Engem a mangóval kilóra meg lehet venni, azaz bármit képes vagyok összevásárolni, aminek ilyen illata van. Sajnos ebben a termékben csalódnom kellett, mert a habzása nagyon gyenge volt, nekem sokkal többet is kellett belőle használnom, mint más samponoknál. A hajam sem szerette igazán, úgyhogy két érv szól csak mellette a kedvező ár és a finom illat.

2015.09.08. 10:55

Fantasztikus illat, jól tisztítja a fejbőröm. Nagyon szeretem :)

2015.08.24. 08:10

Hetente egyszer szoktam hajat mosni, de a kánikula miatt kicsit gyakrabban kellett, és gondoltam egy napi használatra szánt sampon elég lesz ehhez.199 Ft-ra volt leárazva, vettem két flakonnal, mert Belea samponban még nem csalódtam. Ebben sem!A szokásosnál hígabb, de jól habzik, kellemes használni, jó az illata és puha lesz tőle a haj. Különösen jól teljesített hajfesték lemosásánál!