Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Timibaba27
Sárgadinnyés testápoló.
2013.12.19. 12:50
A tubusban még jó illata volt, de amint a bőrömre került, már egyáltalán nem volt sárgadinnye illata, csak valami műanyag...nem is bírtam teljesen elhasználni, egy része a kukában landolt :(
2013.12.19. 11:52
A tubusban nagyon finom, felkenve viszont megváltozik az illata, már nem kellemes egyáltalán. Hidratáló hatását nem érzem. Nagyon vizes állagú, ezért csak nyárra tudom elképzelni. Télen nagyon kevés. Tökéletesen nem is szívódott fel, ragacsos érzetet hagyott maga után. Nem szerettem.
2013.08.12. 08:35
Őszintén??? Nekem sárgadinnyés vodkára emlékeztető illata volt, más is annak érezte, mintha valaki a helyiségben alkoholt fogyasztott volna. Már ciki volt használni, végül szoli előtt kentem be magam vele, és így fogyott el.
2013.08.07. 13:17
Annyira sajnálom, hogy már nem gyártják.. Az illata annyira jó és fiatalos volt :)
2013.07.03. 16:17
Én is nagyon szeretem ezt a testápolót, nyárra tökéletes, nagyon kellemes az illata és nincs zsíros hatása. :) Plusz pont, hogy hamar beszívja a bőröm. :)
2013.06.02. 15:01
Nagyon ,szeretem,kellemes főleg nyárra.Igazi sárgadinnyés :D