Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
zsoxcore
Kiszerelés: 300 ml
2021.06.25. 16:08
Kíváncsi voltam milyen lesz csokiban fürdeni. :)Egy teljesen szokásos kellemes Balea tusfürdő, de az illata.... Szeretem a fügét, de az itt nem dominált. A csoki azonban mindent vitt
2020.10.10. 23:27
Minden cseppje KINCS volt! Nagyon bánom hogy ebből nem tankoltam be..Egy igazi különlegesség volt ❤️ Árban verhetetlen, tartósságban és minőségben IS
2018.07.17. 06:14
Megláttam a képét és elmosolyodtam. Nagyon szerettem többször is vettem újra ezt a tusfürdőt. Emlékeim szerint nekem inkább a csoki illat érződött rajta. Volt mikor kettesével vettem. Ugyanolyan jó mint a többi Baleás tusfürdő. Hmm... vissza jöttek régi emlékek és még az illatát is érzem annyira megmaradt bennem ez a tusfürdő.
2018.07.03. 06:08
Nagy kedvencem volt. A csomagolás miatt vettem meg anno. :) Azt tudja amit a legtöbb Balea tusfürdő, viszont az illata... Dezodoros változatát is megvettem emiatt. Kár, hogy már nem gyártják.
2017.10.05. 20:43
jaj de szerettem ezt a tusfürdőt, kollégistakoromban egy darabig szinte csak ezt vettem :) először a Vidal csokis-mandulás(? csokisnak tutira az volt, a mandulára már nem emlékszem konkrétan, de a legjobb illatú tusfürdőm volt kb) tusfürdőt használtam, de megszüntették, szóval nagyon megörültem, hogy találtam csokis tusfürdőt. talán ez volt az első balea tusfürdőm is :) örülnék, ha visszahoznák, már csak a nosztalgiafaktor miatt is.
2017.10.05. 11:01
Úristen emlékszem mikor kapható volt az összes környékbeli DM-ben felvásároltam a készletet. Ennél jobb illat nem létezik.