Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
bokihugi
A Bepanthen Plus krém dexpanthenol hatóanyagot tartalmaz. A dexpanthenol a bőr sejtjeiben gyorsan pantoténsav nevű vitaminná alakul át, amely serkenti az új szövetképződést és növeli a hegszövet tartósságát. A Bepanthen Plus krém klorhexidint is tartalmaz, egy olyan fertőtlenítő szert, amely hatásos a sebben elszaporodó baktériumokkal szemben, amelyek egyébként jelen vannak mindenhol a bőrön, és így alkalmas a fertőzés megelőzésére vagy a fertőzés leküzdésére.
A Bepanthen Plus krém patikában kapható. Mint minden patikai krémnél, az összetevők sorrendje itt sem a mennyiségi sorrendet tükrözi.
2024.11.17. 08:18
Hígabb, mint a baby változat, de nekem az is hozza amit ez tud. Ennek a csomagolása rosszabb, használat során eltöredezik és mindenhol folyik belőle, ezért csak 4 csillag.
2024.08.26. 14:18
Sebek gyógyulásának támogatására nekünk csak ez vált be (kár volt a méregdrága CICA-kat megvenni). Idén nyáron extrán kűzdünk a kétévesemmel a kikapart szúnyogcsípésekkel. Sajnálom, hogy nem egyből ezt vettem, gondoltam vannak már korszerűbb krémek. Hát lehet, hogy vannak, de semmit nem érnek a jó öreg Bephantenhez képest. Átlagosan két nap alatt hozza úgy rendbe a sebet, hogy már hámosodik, gyógyul. Nálam most ez a nagy visszatérő és első számú megmentő :)
2023.08.09. 15:57
Ez a krém mindenki otthonába must-have termék. Kicsi korom óta hatalmas fájdalomként élem meg ha egy apró horzsolás is ér és nem tudom egyből bekenni vele. Ez a mindenre is jó krém. Szerintem a plus és a sima között nincs nagy különbség. Ilyen pici utazó méretet sajnos sehol nem találtam még belőle én az illatát is szeretem.
2023.08.06. 12:46
Sebek, horzsolások, pattanások után hamar helyre hozza a bőrt. Kötelező darab otthonra.
2023.05.17. 11:39
Házipatikánk állandó tartozéka. A "sima" változatot használtuk a gyerek popsijára, sikeresen előztük meg a gyulladásokat. A Plus változat pedig jó minden pörsenésre, horzsolásra, szőrtelenítés utáni bőrnyugtatásra. Tartalmas krém, nem mondom, hogy nyomtalanul felszívódik, de ennek ellenére nem okoz patikat, sőt a meglévőeket mulasztja.
2022.10.18. 11:55
Nagyon szeretem, mert sokféleképpen használható.Elsősorban friss tetoválásokra szoktam használni, de sérült, gyulladt bőrterületekre, az arcomon gyantázott részekre is kiváló.