Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
2024-ben megújult változat!
Védi a bőrt, ellátja tápanyagokkal, növeli vitalitását és ellenálló képességét. Egységesíti a bőrtónust, hosszan tartó hidratáltságot biztosít. Parabéntől, ásványi olajtól, alkoholtól, szteroidtól, benzofenontól, szintetikus parfümtől, mesterséges színezéktől mentes.
2025.03.18. 16:14
Egyik kedvenc hidratálóm. Reggelre nagyon puha és sima lesz a bőröm tőle. Nem irritál, nem nehezít el.
2025.01.23. 23:55
Hype miatt vettem meg, amikor beütött a koreai arcápolási őrület és a csiganyálas téma. Jó a textúra és könnyen beszívódik, de nekem nem vált be. Nem szerette a bőröm, nagy változás sem tapasztaltam. Nem volt rossz, nem irritált, de ennyiért nem venném újra.
2024.04.27. 10:30
Szuper állaga van, kicsit testes de kényelmes az arcon, nem nehezíti el a bőröm. Változást nem tapasztaltam tőle igazán, de szeretem használni.
2024.04.24. 20:45
Mintát próbáltam, nagyon kellemes, könnyed textúrájú krém, jól hidratál. Felkerült a kívánság listámra.
2024.03.26. 21:05
Nagyon szeretem ezt a krémet főleg hűvösebb időbeni. Nyáron kicsit sok de szuperül ápolja az érzékeny bőrömet. Nagyon nagy kedvenc
Utoljára szerkesztve: 2024.08.03. 10:00 - 2024.03.26. 00:15
Nagyon kellemes tapintású lett tőle a böröm,két hét után láttam ,hogy az apróbb ráncaim is eltűntek,illetve a barna foltokat is szépen halványította. Nem ragad felkenés után,5-10 perc alatt beszívta a bőröm,szóval nem nehéz krém,ha eltalálod a megfelelő mennyiséget,mert mindenkinek más a bőre,van akinek több kell,van akinek kevesebb .Illata nincs,vagyis azt mondanám gyógyszertári krém illata van,de csak felkenés közben érezni,utána semmi illat sem marad az arcon, Nagyon szép összetevőkkel rendelkező,remek krém.