Sminkek szájra

wishes

3,5 g

1/4 rész pigmenttartalommal.

2023.08.02. 10:22

Egyszerűen imádom. Nagyon krémes, nem szárítja az ajkakat, de nem is maszatolódik el és tartós is. Nem kell aggódnóm, jól kopik és órák hossza múlva is olyan mint ha mindig lenne rajtam rúzs. Majdnem minden nap használom, abszolút megéri az árát.

2023.01.29. 15:24

Nem szárít, kellemes az állaga, szépek a színei, Sokáig jó - de nem mindennap viselem. Néha arcpirosítónak is felkenem.

2020.11.20. 02:04

Könnyen kenődik, tény, viszont egy ilyen csillogósabb finishű rúzsnál szerintem egy nagyon ritkán kiküszöbölhető csak. Én teljesen meg vagyok vele elégedve, gyönyörű színekben kapható, könnyű vele dolgozni, sokáig is tart, ha nem eszel/iszol éppen.

2020.07.01. 14:19

Nagyon pigmentált, nagyon szép elsőre felkenve. DE valahogy gyorsan elkenődik rajtam és nem tartós. Pedig olyan jó lenne....

2020.07.01. 10:43

Gyönyörű árnyalatban vettem meg fél áron, de tartósságát és a kellemes viseletét tekintve lehet még a teljes árat is kifizetném érte, annyira bevált :) Szóval be is újítottam még egyet. Rendesen meg kell várni, amíg megszárad, így a tartósságára nincs panasz (persze a 2. étkezésnél már elkezdett kopni, de nem várom el, hogy 24 órában kitartson). Valamiért nekem az illata is tetszik és nagyon jó a púderes fedése, nem tolakodó, de mégis kiemeli az ajkakat.

2020.05.09. 22:23

Szeretem a Bourjois termékeit. Ebből a rúzsból két árnyalatom van és mindkettőt szeretem. Szép színekben kapható, állaguk jó könnyen felvihető, de nem csúszkál vagy kenődik. Viszonylag tartósak.