Sminkek szájra

4.3
Hozzáadva 2020.01.08.by

wishes

3,8 g

Ragyogóvá varázsolja az ajkakat, az erősen pigmentált, gazdag árnyalataival. A finom és krémes textúrájának köszönhetően órákon át tartó fedést biztosít a tökéletes megjelenésért.

2020.06.22. 12:21

Még szüleim hozták ajándékba külföldről. Imádom. Gyönyörű színei vannak. Azóta elkezdtem beszerezni a többi színt is.

2018.08.10. 09:42

ezekkel kezdődött a rúzs mániám. : ) elég sok árnyalatom van ebből a kollekcióból, mindenféle színben. majdnem mindegyik jól teljesít, a matt típusúak a kedvenceim. a korábbi darabok kicsit gyengébbek voltak, valamint a fényesebb-sötétebbek hajlamosak a foltosodásra. a színek gyönyörűek, pigmentáltak, divatosak, nem nagyi színű gyöngyházfényűek, és többféle finish közül választhatunk. evés-ivás nélkül elég tartósak, nem szárítják szét a számat, nem csúszkálnak. a csomagolást külön meg kell jegyeznem, mennyire minőségi, elegáns, strapabíró. drogériás viszonylatban szerintem a rimmel mellett a legjobbak.

Utoljára szerkesztve: 2017.10.23. 21:01 - 2017.06.04. 17:37

Nekem a Pinkerbell (140) árnyalat van meg, őrületesen izgalmas színe van, nagyon pink, de nem a kihúzó színű. Hirtelen felindulásból vettem meg, de nagyon jól tettem. Nagyon jó állaga van, igaz, vigyázni kell vele, mert azért kenődik (mint minden rúzs/szájfény, ami nem matt), de nem folyik le a számról. Ha nem eszem-iszom, vagy csak ügyesen, órákig fent marad. Nem kopik, inkább beszívódik, és puha marad utána a szám. Remélem nem vonják be, mert ha elfogy, tuti újra beszerzem. A többi színe is nagyon szép, és ennyi pénzért teljesen megéri, még többet is adnék érte. :)Update: beszereztem mellé egy sötét bordót is, a Legend'Berry-t, ugyanolyan szerelem, mint a Pinkerbell! Tartós, gyönyörűen fed, az ivást simán kibírja és annyira dög, hogy elmondani nem tudom!

2017.05.23. 11:18

Sosem használtam rúzst, mert szeretem az ajkaim természetes színét, de annyira csodálatos színei vannak ennek a terméknek, hogy beleszerettem a Rossmannban megpillantva. :) Nem ragad, tökéletes az állaga, imádom.

2017.05.20. 15:06

210 Picadilly Circus: elegáns, kifinomult színével egy jó kis rúzs, és az ára ezen csak emel.

2017.04.22. 13:32

420-as plum árnyalatúba beleszerettem,amint megláttam. Gyönyörű felkenve is,viszont nagyon folyós, ceruza nélkül azonnal elkenődik sajnos, még az àllamra is került belőle pár óra után. Ezzel még mind meg is barátkoztam volna,ha másnap nem kellett volna a sürgősségire mennem. Iszonyúan bedagadt a szám, később terjedni kezdett az arcomra is,durva allergiás reakciót váltott ki a BHA tartalma miatt. Hetekig tartott mire teljesen rendbe jöttek az ajkaim. Aki hajlamos allergiára, messze kerülje el!