Sminkek szemre

Catrice Vízálló Fedőspirál

4.7
Hozzáadva 2014.10.09.by

andrej

A kedvenc szempillaspirálod nem vízálló? Itt a megoldás: ez az áttetsző, gél állagú fedőformula bármilyen spirált sűrít és csomósodás nélkül teszi vízállóvá. Használata roppant egyszerű a speciális kefének köszönhetően. Vízálló szemfesték lemosó segítségével könnyedén eltávolítható.

2018.09.05. 08:27

talán kicsit béna vagyok, de nekem nem teszi teljesen vízállóvá a spirált. ugyan egy kis sírást kibírt így, viszont sminklemosásnál a sima víz feloldja.

2015.03.19. 10:57

Miért nem gyártják???:( Annyira szerettem. Nyilván búvársminket nem lehetett vele csinálni (én amúgy sem hiszem, hogy valami tényleg 100%-ig vízálló), de a szemcseppel és a könnyezéssel remekül megbirkózott, mégis könnyen le tudtam mosni este. A legpotyogósabb spirált is tartóssá tette, nem bántotta a szemem és még a szemöldökömet is tudtam vele formázni. Az utolsó cseppig elhasználtam és nagyon hiányzik. Remélem lesz utódja.

2015.02.23. 16:51

Szerintem hasznos kis spirál volt, én a maybelline sárga alapon fekete füstös szempillaspilárját tettem vele tartósabbá. Néha szúrta a szemem. Kár hogy már nem gyártják...

2014.10.08. 08:18

Kedvencem! Rajtam valamiért nemakarnak megmaradni a szempillaspirálok, de ha ezt is fölékenem, akkor egész nap kibírják, maszatolódás és potyogás nélkül. Egyetlen hátránya, hogy este kicsit nehéz lemosni.

2014.10.04. 14:17

Nagyon szeretem! Valóban vízállóvá teszi a spirált. Ugye nem szüntetik meg a gyártását? Most akartam újravenni, mivel a jelenlegi már fél éves, és nem oly hatékony, mint újkorában volt. Kb. öt hónapig mindenképp átlagon felül teljesít. Az ár/érték aránya kiváló.

2014.08.17. 01:55

Ő szokott lenni a harmadik réteg a szempilláimon (a lovely pump up-ja és a sporty studio lash-je után), egyáltalán nem húz le a hatásukból, az eredmény pedig óriási, vízálló szempillák. A héten bűnöztem, éjszaka nem volt időm lemosni, és még másnap éjjel is akár partiképes lett volna, ha én az vagyok :) Balatoni szó szerinti pancsolást, szerintem akár búvárkodást is kibír :D Persze sós vízben lehet már nem lennék bátor. Ahogy láttam a Catrice most kiárazza, remélem csak a csomagolás változik, és nem szüntetik meg :)