Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Sminkek arcra
Korrektorok
Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Anti-Blemish Solutions Clearing Korrektor

4.3
Hozzáadva 2016.01.20.by

Yndre

Gyengéd, nyugtató formulájának köszönhetően segít eltüntetni a pattanásokat és megakadályozni kialakulásukat. Olajmentes. Több féle színárnyalatban kapható beleérte a zöldet is, amely vizuálisan csökkenti a bőrpírt.

2020.12.15. 11:36

Orok szerelem! Ujravevos! Mindennapi sminkeleshez nelkulezhetetlen. Szepen fed, nyugtatja a gyulladt bort, lehuzza a pirossagot, magas fedese van es leszaritja a pattikat. Keves kell belole es sokaig eleg. Az anti blemish alapozojaval hasznalom. Hibatlan az osszkep!

2020.07.08. 22:06

Nem minden arany, ami fénylik. Ennél legalábbis biztos nem. Kifejezetten gyenge, pedig ettől a márkától nem ezt vártam. Semmi fedése, a legvilágosabb árnyalat is baromi sötét. És ráadásként nagyon gyorsan szárad. Biztos nem veszem újra.

2018.10.10. 11:26

Jó minőségű és összetételű korrektort kerestem, mert kifejezetten pattanás eltakarása volt a cél, de annyira gyorsan szárad, hogy vagy elveszti a fedőképességét, ahogy próbálom eloszlatni vagy épp ellenkezőleg: túlságosan feltűnő és maszkos marad az alapozó után is.Semmiképp nem venném újra.

2017.09.09. 15:01

Lehet, hogy valamit rosszul csinálok, de nekem nem fedett le egyetlen pattanást sem, még párszor próbálkozni fogok vele hátha. Ha elfogy nem hiszem hogy veszek újat.

2017.03.20. 06:50

Ezer éve hasznàlom mintha soha se fogyna el.picit sötét az àrnyalat amit vettem ,de lehet veszek egy vilàgosat is .legyen egy télre és nyàrra .Nem lehet nélküle élni.

2017.01.18. 09:40

Döbbenetesen kevés kell belőle, már-már kínszenvedés annyira minimális mennyiséget kinyomni a tubusból.Számomra a másik döbbenet: a fedése. Akármennyit teszek belőle a bőrömre, azonnal elfedi a piros foltokat.Gyulladáscsökkentő hatást nem tapasztaltam (tehát ugyanúgy fáj alatta a gyulladt patti), de legalább nem látszik. :)Amire kell, arra tökéletes.