Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
miomio
Pirosító púder üde, természetes színekben.
Élénk, mégis természetes hatású arcpirositó púderes hatással. A selymes hosszantartó formulája minden arcbőrtipushóz megfelelő. Égetett arcpirosító amely a gyártás során krémes állaggal kerül égetésre igy kiemelkedően hosszantartó és gazdagon pigmentált.
Parfümmentes
8 árnyalatban kapható
2024.02.23. 19:05
Ket darab Clinique Black Honey (almost lipstick) ajakbalzsam melle kaptam ajandekba a 01 Ginger pop es a 07 Cola pop arnyalatokban.Bar a hetkoznapi sminkem kimerul a szempillaspiral + ruzs duoban, kulonleges esemenyekre (ceges Karacsony, balok/bulik) fullos sminket szoktam kesziteni magamnak, ugyhogy mar volt szerencsem felavatni a Cola pop pirositot, ami lenyugozoen mutat telies/hideg tonusu noknek (sotet hajhoz es feher borhoz).Nincs hozzaszokva a borom az egesz arcot elfedo sminkekhez (a mindennapos hidratalo arckremezesben hiszek), a pirosito magas minoseget mutatja az is, hogy utana semmifele irritacio, pattanas, kipirosodas nem jelentkezett.
2024.01.18. 09:52
I M A D O M!!! Gyönyörű fény, szép szín, kevés kell belőle, szuper tartós. Gyakran van akcióban, tuti szerzek még be több árnyalatot is
2023.11.18. 21:35
3 éve találtam rá a Pansy Popra, miután Pupa megszüntette az addig használt színem. A legjobb minőségű, legszebb pirosítóm eddigi életem során.
Utoljára szerkesztve: 2023.11.04. 23:02 - 2023.11.04. 21:06
A napokban pötyögtem az alapdarabok és kis csacskaságok kapcsán, hát ez egy alapdarab, Peach Pop. Bőrfényű, poralapú- lassan a korom miatt kikopik mellőlem-, gyönyörűen felvihető, bőr- és látványbarát, az alapozóimmal is együttműködik. Ragyogó, de természetes korallbarack , négyévszakos, hű segítő. Minimalista a design, télen-nyáron kitart. Az ára khmm, meredek, mert nem tűnik egy nagy truvai-nak, de pont ez a legklasszabb benne, hogy a mindennapok egyik alapja lehet. Nem porol, nem mászik, még csak az ecsetek közt sem válogat, pigmentált, kifejezetten könnyed felvinni és viselni is, ránézni is bájos a margarétába nyomott, préselt pírre. Abszolút alapdarab kezdő és sokat megélt sminkelőknek , üde és sokat megélt bőrre is. Nincs mit ragozni, erőteljesen pigmentált, stabilan megbízható, építhető- és én a határig elmenő-, túlfutottságot karcoló pirosítás rajongója vagyok-természetes fényű pirosítók közt egy etalon. Lehetne látványosabb a csomagolás, de ez olyan, mint egy jó primer, vagy alapozó, megadja a hátteret, minden drámaiság nélkül. Porpírek közt egy igazodási pont, ez egy jó befektetés.
2023.10.25. 12:15
Vannak azok a pirosítók, amiket ha felken az ember, egészséges, üde hatást kölcsönöz, viszonylag kis efforttal. Na, pont ilyen a Black Honey Pop árnyal, ami egy nagyon természetes, hússzínű pirosító. Szerintem a legtöbb bőrtónushoz illik, lehet rétegezni. Nagy kedvencem lett, igazán szép darab.