Ajakápolók

4.2
Hozzáadva 2016.02.14.by

wishes

5 g

Az ajakír bogyüsgyümölcsökből kivont viasztartalommal gyengéden ápolja és selymessé varázsolja az ajkakat. A bio argánolaj hatékonyan, minden időjárásnál fontos tápanyagokkal és vitaminokkal látja el az ajkakat.

Vegán és parabénmentes. Mesterséges színezékek és illatanyagok nélkül. Éreti olajokkal illatosított.

2018.12.17. 15:07

Nem rossz, csak mivel online rendeltem akciósan, így enyhén avas az ajakápoló, szóval nem az igazi illatra.

2018.11.28. 06:46

Enyhe, natúr illatú, szuper állagú ajakápoló, nagyon jól felszívódik és kitűnően ápol.

2018.09.02. 21:26

Ez a termékcsalád talán az egyik legjobb a Douglas saját márkás kozmetikumai között. Egyedül ez az ajakápoló volt az , ami rendbe rakta az ajkaimat télen. Mindenkinek ajánlom a vásárlását , meg fog szűnni ez a termékcsalád , most akcióznak le mindent.

2017.12.08. 22:37

Az egyik legjobb ajakápoló, egyetlen egy előzte csak meg a gránátalma kivonatos tesója. De mind a kettőnek a hatása lenyűgöző.

2017.03.16. 11:09

Nekem a gránátalmás verzió van és imádom! Kirepedt az ajkam és kellett egy jó tartalmas ajakápoló,mert persze,hogy akkor megy tönkre az eddig használt FLP aloés ajakbalzsamom tekerője. A Douglasban az eladó hölgy ajánlotta és nem bántam meg,hogy hallgattam rá. Eddigi legjobb ajakápolóm.Már első használatkor sokat segített a kiszáradt számon.Állandó helye lesz a táskámban.

2017.02.25. 16:25

Hm...hát ez sem lett a kedvencem. Az illata nagyon kellemes volt, de sajnos csak nagyon gyengén ápolta az ajkaimat. Azt nem mondom, hogy a nullával volt egyenértékű, de egyáltalán nem volt elég. Az állaga felkenés után, miután a szám melegétől kicsit megolvadt, túl olajos volt nekem. Ezenkívül kb. kétszer olyan gyorsan fogyott, mint más ajakápolók, pedig nem használtam többször mint mást. Kár érte. Ennyi pénzért azért többet várna az ember. 😢