Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
felicitas
A száraz bőr regenerálásához ajánlott készítmény. Megerősíti a bőr ellenálló képességét és tartósan csökkenti a szárazság okozta ráncokat. Szabályozza a bőr nedvesség raktárát és megelőzi a feszülés érzetének kialakulását.
BDIH által ellenőrzött natúrkozmetikum
Szilikon-, ásványolaj-, szintetikus színezőanyag-mentes. Állatkísérletek mellőzésével készült. 100%-ban környetetbarát csomagolás.
Az illatanyagok természetes eredetű illóolajok. Benzil-alkohollal, Nátrium-benzoáttal, Kálium-szorbáttal konzerválva.
Kiszerelés: 50 ml
2015.02.01. 17:10
Csak az éjszakai krémet vettem meg,mert gyorsan kellett és elég jó árban volt. Viszont este felkenés után sokáig, kissé még reggel is megmarad egy tapadós kellemetlen érzés. Így a nappali testvérén méggondolkodom.
2013.10.05. 12:01
A nappali hidratáló társával használom. Érdekes viszont, hogy ez éjszakai krém, mégis lágyabb, kenhetőbb, mint a nappali párja. Citromos illata van, viszonylag jól felszívódik, utálom, ha a párna reggelre tiszta krém. Ránctalanító hatásáról majd egy tíz év múlva tudnék beszámolni :)
2013.01.24. 23:35
Régebben próbáltam, de az én bőrömnek nehéz volt. Az illata nekem sok volt, nagyon nem szeretem, amikor egy arckrémet telenyomnak illatanyaggal és egész nap azt kell szagolgatnom. Végül odaadtam anyukámnak, akinek nagyon száraz bőre van. Neki egész jól bevált, el is használta már a fél üveget, de szerintem nem fogja újravenni. Összességében száraz bőrre jó választás lehet, ha valakit nem zavar az erősebb illatanyag. Kombinált, zsíros bőrre nehéz.
Utoljára szerkesztve: 2013.02.20. 21:01 - 2012.05.16. 18:41
Kevés alkalommal használtam, és még nem tudok pontos véleményt alkotni, de nagyon finom krémes textúrájú, finom édeskés illata van. Elmúlt a hideg és most sok, így majd ősszel kerül elő, remélem nem lesz baja addig, bedobom a hűtőbe.Kissé zsírosabb, de nem annyira, hogy 10-15 perc alatt ne szívódjon fel. Télen nekem az ilyen állag elkél még nappalra is. Úgy tűnt nem okoz mitesszereket és eszméletlenül puha lett az arcom mellette.Ár-érték arányban egyelőre 5, ősszel jövök.Update: egy csillag mínusz, mert bár szeretem, és jó kis arckrém és őszig szuper, de télen már kevés.