Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
zseni
Láthatóan javítja a szempillák állapotát Fokozza a természetes szempillák hosszát, vastagságát és mennyiségét Hosszabb, vastagabb, csillogóbb és egészségesebb pillákat eredményez Ideális a törékeny, rövid, vékony, ritka szempillákra Használatához: Vigyen fel egy kis mennyiségű terméket a pillákra naponta egyszer.
Utoljára szerkesztve: 2015.12.28. 00:38 - 2015.12.28. 00:36
abszolut csodaszer ez a szempillanövesztö! egyszerüen tenyleg müködik: dusit, hosszit es egy nagyon kicsit sötetit is. nagyjabol masfel honap alatt lehet eszrevenni elöször a hatasat, addig viszont szorgalmasan kell kenegetni a szempillatövekbe napi egyszer (bar en türelmetlen voltam es napi ketszer kentem). azt hiszem, jol mutatja a hatasossagat az, hogy egyszer (en, aki szinte szinte eszrevehetetlen szöke szempillakkal vagyok megaldva, es emiatt a szempillaspiral minimalis sminkhez is kötelezö) a sminkeles vegen elfelejtettem szempillaspiralt tenni, es ez utana orakig nem tünt fel nekem (pedig sürün tükörbenezös tipus vagyok), mert annyira elkepesztöen hosszuak voltak a pillaim.igy a szempillaspiral szinte mar csak szinezesre szolgal, de ha jo par reteget teszek fel egy szep hosszito spirallal (pl. maybelline colossal cat eyes), sokan kerdezik, hogy müszempilla van-e a rajtam. egyertelmüen ujravevös!