Kézkrémek

Hozzáadva 2017.07.04.by

szucslia

50 g, 100 g és 250 g

Tradícionális, 20 éves receptúra alapján készített kéz- és testkrém

Bársonyosan puhává, hidratálttá varázsolja a kezet. Azonnal beszívódik. Nagyon száraz, ekcémás jellegű bőrfelületre is ajánlott. Lanolint tartalmaz. Színezék mentes.

499 Ft, 485 Ft és 1010 Ft-tól

2024.05.22. 12:21

Nagyon jó!!!! Hamar beszívódik, nem ragad, megdelelően hidratál. Ennyi nekem elég!

2023.09.26. 12:17

Én minden sztearinsavas krémet szeretek! Ezt is. Akinek szintén bejön, ajánlom a gyógyszertári keverésű ungventum stearinit is, ráadásul háziorvos felírhatja!

2023.02.08. 19:06

Nekem nagyon szarad a kezem es amiota ezt a kremet hasznalom nagyon puha ezert nekem bevalt

2021.07.12. 06:49

Elég sokszor hiánycikk,szinte vadászni kell a gyógyszertárakban,de én nagyon szeretem,télen borzasztóan kiszárad a kezem,és teljesen szétreped. Egy használat után már érezhető a javulás,nagyon szeretem.

2021.01.31. 13:49

Én vettem néhány éve a sok csodás vélemény hatására. Nekem nagyon nem jött be, kuka lett a vége. Nekem az illata nem jött be, nem szívódott be teljesen, ragadt tőle a kezem, illetve inkább volt rajta egy réteg, ami idegesített. Testre nem sem mertem próbálni, már a kezem "sem kapott tőle levegőt". Nekem semmire se jó termék volt.

2020.10.13. 08:29

Régi KM boxban volt, imádtam, annyira gyorsan beszívódik! Illata semleges, talán kissé púderes