Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Marionnaud

Erborian Sleeping BB Mask

Hozzáadva 2016.08.18.by

zakor.andrea

Éjszakai/alvó maszk mely energetizálja a bőrt, baba-bőr hatást eredményez.

Ez az éjszakai maszk alvás közben fejti ki hatását, lággyá és selymessé varázsolja a bőrt, megszüntet minden bőrhibát és egyenetlenséget. Ébredéskor mintha kicserélték volna, újjászületik tőle a bőr. Ez a maszk olyan gyógynövénykivonatokat tartalmaz, amelyeket már évezredek óta használnak Ázsiában. Nagyon gazdag hatóanyagokban, és táplálja a bőrt.

• Reggelre baba-bőr hatásúvá teszi a megfáradt bőrt.
  • Folyamatosan revitalizálja a túlhajszolt bőrt
  • Hidratál és visszaállítja a bőr természetes nedvességtartalmát.

2023.12.27. 14:15

Hosszas mérlegelés után ruháztam be rá. Erborian mintákat már próbáltam, azoktól el voltam ájulva. Végül erre és egy nappali hidratáló krémre esett a választásom.1-1-5 hónapja használom. Valóban hihetetlen módon simít és puhává teszi a bőrt. Csodát éppen nem tesz, de közel jár hozzá. Már szinte felvitel után egyből beszívódik és selymes tőle az arcom. Nekem az állaga is kellemes, abszolút nem ragacsos, jól eső. Feledékenységből átlagban heti 1x használom, még ha rávenném magam a heti 2x-es rutinra lehet igazán jó eredményt érnék el. Igyekszem. De egyébként így is elégedett vagyok vele!

2022.05.05. 18:59

Nagyon kellemes a használata, a bőröm kisimul reggelre. Az összes Erborian termék amit eddig próbáltam nagyon pozitív, imádom ezt a márkát🥰

2019.11.08. 12:47

Én már az első tubus végére értem,de még kell erősítenem ,a kedves hozzászólókat,hogy eddig tényleg,ez a márka teljesen azt adja,amit ígér. Nagyon jó minőségű és valóban reggelre az arcbőr gyönyörű szép. Tiszta ,kisimult, egységes bőrkèp amit látok. Nagyon megfogott engem ez a márka. BB je ,CC je , lenyűgöző az eredmény!

Utoljára szerkesztve: 2018.12.15. 17:27 - 2018.04.18. 13:41

Heti 2-3 éjszakára javasolják! ( Csak jelzem, mert én vígan megvettem éjszakai krém gyanánt.)De megérte: ez egy selymesen lágy, tápláló, pórusokat minimalizáló, kényeztető kence. Pici sebekre is használom, hogy gyorsítsam a gyógyulást. Azt azért megjegyezném, hogy a sok finomság mellett, úgymint ázsiai gázló, édesgyökér, porcsin, rozmaring levél, jó bőven tartalmaz parfümöt is. UPDATE: Most, hogy kivégeztem az 50 ml-es tubust, még annyit, hogy ha a javasolt gyakorisággal használjuk, képtelenség a végére járni a féléves lejárati idő alatt.

2017.06.17. 08:31

Kedvelem a koreai kozmetikumokat, így nem volt nehéz rábeszélni erre a "maszkra" sem. Állagra nagyon selymes, és a bőrt is ilyenné teszi. Néha rétegezem,néha nem, de mindig kisimultan ébredek ha ezt használom. Már a második tubus végén járok, biztosan újra veszem.

2016.02.01. 19:37

Ajándékba kaptam egy barátnőmtől,mert neki pattanásos lett a bőre ettől a krémtől. Nekem viszont nagyon bevált. Az illata csodás,reggelre nagyon puha lesz a bőröm. Szuper,hogy nagyon kevés kell belőle,így sokáig fog tartani. Imádom!!!!!