Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
falatka18
44 színben kapható
2019.09.07. 10:25
Kb. 4-5 éve vettem ilyen körömlakkot. Szerettem, sok színben kapható volt. Tartóssága is jó volt.
2019.03.25. 21:43
Régóta a kedvenc lakkom! Nem igaz, hogy hamar kopik, 2 rétegben 1 hetet simán bír (1 réteg lehet, hogy hamar kopik, de az egyrészt nem is fed szépen, másrészt nagyon ritkán tartós) Alapozó lakkal és fedő lakkal nekem 2 hétig is megmarad. A színeket imádom, a világos színek is tökéletesen fednek 2 réteggel.
2018.09.05. 14:04
sok színem van ebből, mindegyik gyönyörű. változó a minőségük, van, amelyik lassabban szárad az átlagosnál, de mindegyikből elég két-három réteg. nem rossz lakkok, alap áron is olcsók voltak.
2018.08.26. 15:09
Még mindig meg van az egyik ilyen lakkom, egy fehér rózsaszín fényű darab, nekem nagyon bejött. Tartós, szép, és egész hihetetlen hogy még mindig használható állapotban van és működik.
2017.05.06. 23:06
Átlátszó fedőlakkal kombinálva kibír egy hetet a körmeimen,bevált.