Essence Colour & Go Körömlakk (Régi) (Essence) - Már nem gyártják!
- Kategória: Körömlakkok, lemosók
- Bőrtípus: Minden
- Bőrprobléma: ---
- Árkategória: 2000 Ft alatt
Pasztell, élénk és holografikus színárnyalatokban kapható. Gyorsan száradó formulájának és lapos ecsetének köszönhetően körmönként csak egy ecsetvonás szükséges.
A krémet feltöltötte: wishes
Új vélemény írása | Hiba az oldalon
Krémajánló
Vélemények Vélemények / Sminkek Sminkek
Krémmániás Bőrtípus: Zsíros Bőrprobléma: Tág pórusok Korcsoport: 18-24
Most találtam rá egy rég elfeledett darabra, nagyon szép barackos korallos színben. Gondoltam teszek egy próbát vele, hat ahogy felkentem,abban a minutumban mostam le. Szörnyű! Csikoz, meg két rétegben is, lassan szárad, szóval nem kommentelnem tovább... Kuka...
vlilla0522, 2013. május 14.Krémmániás Bőrtípus: Száraz Korcsoport: 18-24
esetleg vkit érdekelne egy kiss me goodbye nevű lakk?
vlilla0522, 2013. május 14.Krémmániás Bőrtípus: Száraz Korcsoport: 18-24
van néhány eladó körömlakkom, akit érdekel (többek között colour&go is), az katt:
http://leilahercegno.blogspot.hu/2013/05/koromlakkok-300-ft-ert.html -
Krémkedvelő Bőrtípus: Zsíros Bőrprobléma: Pattanások (acne) Korcsoport: 18-24
Nekem a "where is the party?" nevű duokróm lakk volt meg. Hát nem nagyon voltam elégedett vele. Sőt, egyáltalán nem: bármilyen vékonyan is kentem fel, csúnyán buborékosodott, ráadásul iiiiiirtózatosan sok idő kellett neki a száradáshoz. Pedig a rendes fedéshez jóval több réteg kell 1-nél. Ráadásul pár hét/ hónap után csúnyán besűrűsödött a lakk az üvegben. Olcsó volt, ez igaz, de tényleg nem valami jó.
Krémkedvelő Bőrtípus: Száraz Korcsoport: 18-24
A 21-es fabuless (csillámos fekete) volt meg először, imádom a színét, odavagyok eleve a sötét lakkokért, ez meg nem harsány és mégis izgalmas. Nagyon meggyőzött, a kedvenc körömlakkom volt, könnyen festhető, simára, egyenletesre száradó, szépséges, úgyhogy beszereztem belőlük egy egész szettre valót "alig használtan" a neten. Még nem próbáltam ki mindet, de eddig nagyon megszerettem: 71-es trendsetter (sötét dohányszínű, iszonyú különleges), 59-es black is black (fekete), 37-es just rock it (tengerészkék). Mindegyik nagyon szépen kenhető, nem csíkos, gyönyörű színű. Kedvenceim.
Kiegészítés: Persze, hogy használjatok alap- és fedőlakkot. Nálam pár sietős kivétellel ez az alapbeállítás, így tartós lesz, egyébként nyilvánvalóan nem az.Hasznos ez a vélemény? Lépj be, hogy hasznosnak jelölhesd a véleményt! -
Krémmániás Bőrtípus: Normál Bőrprobléma: Túlérzékenység Korcsoport: < 18
Szerettem ezeket a lakkokat csak egy ido utan becsomosodtak de ilyen az uj fajta is.
Krémmániás Bőrtípus: Normál Korcsoport: 18-24
Szép színei vannak, főleg azért vettem belőle többet is. De az essence körömlakk betegség mindegyikbe benne van. az utolsó 1/3-a beszárad. Azért még ezzel együtt is szeretem.
Krémmániás Bőrtípus: Normál Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) Korcsoport: 25-34
Most is az van rajtam 63 Think Pink. Csíkosan tudtam felvinni csak, de szerencsére nem így száradt meg. Szeretem ezeket a lakkokat bár van egy 73 Princess Prunella árnyalatom is, azt még nem nagyon használtam. Tetszett ennél a régi fajtánál, hogy kisebb volt. Tartóssága, száradási idő átlagos. Van még egy arany csillámos is 67 Make It Golden. Nagyon szeretem más lakk fölött.
Krémkedvelő Bőrtípus: Kombinált Korcsoport: 18-24
Absolute pure, space queen, és a sugar pink volt amit megvettem.
Az első egy sima színtelen lakk (alap és fedőlakknak használtam).
A második egy színtelen lakk volt, sok csillámmal. (leginkább színes lakk fölé használtam)
A harmadik pedig egy édes rózsaszín árnyalat volt, nagyon nagyon szerettem.
Még megvan az absolute pure, és a space queen.
De sajnálom, hogy megszűntek ezek a kisebb kiszerelések, mert olcsók voltak, és szépek. Az újból még nem vettem semmit. Előbb a maradéknak kell elfogyni :DDHasznos ez a vélemény? Lépj be, hogy hasznosnak jelölhesd a véleményt! -
Krémek Krémje Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Pattanások (acne) Korcsoport: 18-24
Nem rossz. Ennél többet nem tudok írni róla igazából. Átlagos.