Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Essence Ecsettisztító Spray

Hozzáadva 2018.01.17.by

Mano1234

Ezzel a spray-vel tisztán tarthatod kedvenc ecseteidet. Egyszerűen permetezd le, majd egy ruhával töröld át őket, így el tudod távolítani a felesleges sminket róluk. Szárítás után ecseteid újra használatra készek.

2018.02.27. 08:56

Ha gyorsan kell ecsetet tisztítani, tökéletes! Púdert minden gond nélkül kiszed ecsetből, folyékony termékkel nem próbáltam, de szerintem nem is fogom, ahhoz nagyágyúk kellenek. Az illata is kellemes, ha elfogy, biztos, hogy újraveszem

2017.02.22. 15:09

Sokan lehúzták ezt a terméket pedig szerintem működik...nem tudom szerintem lehetne ennél jobb is ezért adok csak 4 csillagot, de egyébként nekem többnyire jól tisztít :) úgy használom, hogy befújom az ecsetet, majd rögtön kézzel jól beledörzsölöm ekkor már látszik, hogy oldja az alapozó vagy pirosító réteget az eszközről, ezután meleg vízzel kimosom és szinte teljesen tiszta lesz ha nem akkor újra befújom.

2017.01.08. 20:08

Nekem tökéletesen működik. Egyszerre csak egy ecsetet kezelek vele, befújom és már rögtön törölgetem is, amíg nem párolog el az alkohol miatt. Amikor megszárad nagyon jó illatta lesz az ecseteimnek, ami sokáig benne marad. Biztos, hogy újra fogom venni, merft utálom kimosni az ecseteimet. :(

2016.11.11. 11:46

Nagy szükség esetén használható, de nem vagyok oda érte. Ráfújom az ecsetre (csak kis szemecseteken próbáltam, a többin meg sem kísérlem), várok pár másodpercet (a címkén az áll, hogy pár percet várjuk, de ez idő alatt az egész elpárolog, és nem ér semmit), majd egy papírtörlőn "festegetek" az ecsettel, a szín nagy részét leszedi, de azért szükséges az ecseteket emellett rendesen is megtisztítani, ez inkább csak ha lusta vagyok, vagy nincs időm annyit várni a száradásra (ennek is kell azért egy óra, de gyorsabban szárad mint ha babasampon-víz kombinációval tisztítottam volna az ecsetet). Elmegy, de újra tuti nem veszem, nem az igazi.

2016.10.17. 13:15

volt egy szuper jó kabuki ecsetem... egészen addig, amíg ezzel nem tisztítottam

2016.09.19. 21:57

Hetente egyszer samponnal átmosom az ecseteimet, de hét közben nem nagyon szeretem mosni őket, mert túl sokáig tart/nem mindig szárad meg az összes reggelre/nincs hozzá minden nap kedvem. Ez a spray két mosás között tökéletes mindennapos tisztításra, az ecsetben maradt smink kb 80%-a kijön vele. A kiszerelés nem elég túl sokáig, amit sajnálok, ezen kívül túlságosan erős szaga van, amit nehezen tudok csak elviselni. Viszont olcsó és a célnak megfelel, szóval szerintem még újraveszem.