Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Estée lauder szaküzlet, parfümériák

Estée Lauder Perfectly Clean Multi Action Creme Cleanser/ Moisture Mask

Hozzáadva 2015.02.06.by

ansu

Arctisztító és maszk minden bőrtípusra. Használja lemosóként reggel és este, maszkként hetente 2-szer 3 percre.

Utoljára szerkesztve: 2021.06.19. 06:45 - 2021.06.19. 06:39

Tipikus túlparfümözött high-end termék, mert a "luxi" életérzéshez hozzátartozik az illatosítás is. Nekem kifejezetten irritálta, kipirosította a bőrömet, valószínűleg az illatanyag miatt. Kár érte, mert egyébként nagyon kellemes selymes, krémes állaga van, és jól tisztít. Ez a tisztító-egyben-hidratáló-maszk koncepció amúgy nekem nagyon fura. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy tisztító különösebben hidratálna, meg amúgy se látom értelmét.

2020.03.07. 13:34

Én esti arctisztítóként, a sminkelmosás első lépéseként szoktam használni. Jól elkenem az arcomon, majd micellás vizes vattapamaccsal eltávolítom. Nagyon kellemes, puha tapintású lesz a bőröm. Szépen leszedi a sminket, és hidratálja a bőrt. Utána csak úgy siklik az arcomon az éjszakai krém, amihez jó alapot nyújt. Maszk formájában sajnos nem próbáltam, szerintem úgy még puhábbá teheti a bőrt, de majd kipróbálom egyszer.

2019.11.21. 10:57

Itt csak az illata volt jo. Az alapozot tokeletesen lehozta. Nem irritalta a borom. Kozepesen suru allagu. Hidratalokent is kiprobaltam egesz estere. Keves volt a hidratalo ereje es rancositotta a borom. Minden nap gondosan figyel(tem)em a borom allapotat hogy mire hogyan reagal. Szoval nem beszelek melle. Ettol a termektol elkezdtek megjelenni a nevetorancaim, a szem alatti rancaim, amik jelenleg nincsenek ahogy mar ez a termek is a multe. Igy arctisztitasra hasznaltam el. Nem ereztem hidrataltnak utana a borom es ez csak fokozodott. Nekem nem szaradt le tole a borom mint az elottem szolonak. De emlekezetes es oromteli nap volt amikor elfogyott ez a borzadvany.

2019.10.26. 18:10

Én is foreoval használom. Szépen le tisztítja az arcom, hidratáláshoz előkészíti teljes mértékben a bőröm. De más géllel is jól tud működni. Nem írnám, hogy csodaszer. de szeretem ezt a terméket. Most ahogy írtam a kommentet, olvastam, maszként is lehet használni. Nem próbáltam még, de mindenféleképpen kipróbálom! :)

2019.10.20. 06:25

Az összes habzótól kiszárad a bőröm, kivéve ettől. Direkt a krémes változatát választottam a foammal ellentétben. Szépen tisztít. Foreoval vagy csak magában is szoktam használni. Csodát azért nem kell várni, a bőrhibákat, mitesszereket nem tünteti el.

2019.04.15. 11:31

Ajándékba kaptam. Konkrétan leszáradt tőle az arcom. Többszor is kipróbáltam, de ugyan az lett az eredmény.