Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Estée Lauder Vérité Light Lotion Arctisztító

4.3
Hozzáadva 2017.04.09.by

szambi

Gyengéd, mégis alapos tisztítást biztosít. Sima és puha arcbőrt eredményez.

Utoljára szerkesztve: 2019.11.21. 11:17 - 2019.11.21. 11:14

Túlérzékenység

Szep osszetevok keves hidratacio. Nulla pozitiv hatas. Viszonylag hig allagu de megfeleloen tisztit. Illatmentes ezert kap 2 pontot. Amikor megvettem keso tavasz volt es nyaron fogyott el. De meg a melegebb idoben sem ereztem hidrataltnak a borom a lemosasa utan. De ez legalabb nem rancositotta a borom mint a masik Lauder. Jelenleg a Bioderma sensibio tejet hasznalom es sokkal jobban hidratal. De nem kell sokaig keresgelni ahhoz hogy sokkal jobb arctisztitot talaljunk mint ez a gyenge Lauder.

2013.06.20. 12:19

Egyenetlen bőrfelszín

Megvettem a magas ára ellenére. Nagyon szeretem, kíméletes de hatásos.Nagyon szépen hidratálja a bőröm. Öröm használni.

2013.03.05. 20:06

Bőröregedés

Nagyon jó kis arclemosó, néha sajnálom használni utána a tonikot, mert annyira jól hidratál. A sminket hibátlanul eltávolítja, én szemre nem használom, mert nagyon érzékeny. Megéri az árát maximálisan. Nekem kb. 4 hónapra elég egy flakon napi 2-3x használva.

Utoljára szerkesztve: 2012.02.14. 07:34 - 2012.02.13. 19:05

Pattanások (acne)

Nagyon kellemes arctisztító tej, az első olyan termék ami után valóban nem húzódik az arcom, abszolút nem szárít. Egy hét használat után érezhetően puhább lett az arcom. Egy makacsabb alapozóval viszont nem birkózik meg, szóval munkanapok végén kénytelen vagyok előtte egy alaposabb arcmosást végezni, pl. kecsketejszappannal, de még így sem húzódik a bőröm, ha utána ezt használom. Hétvégére, mikor nem sminkelek bőven elég.Én vattával szoktam vele áttörölni az arcom, majd leöblítem. Ilyenkor érzek egy icipici csúszós érzést, de ez gyorsan megszűnik, nem "pálik" be utána az arcom, nem zsírosodik be.A leírásában ajánlják szemkörnyék tisztítására is. Mivel nekem van valami velem született képességem, hogy mindent képes vagyok közvetlenül a szemebe dörzsölni, így sajnos ez is belement és csípte. Szóval szaruhártyára nem ajánlott.Az összetevői viszont nagyon szépek, és összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, ezért nálam mindenképpen megérdemli a max. pontot.Mivel nincs benne semmilyen agresszívabb tenzid és sok zöld pöttyöcske van az INCI listában, megkockáztatom, hogy még pakolásnak is jó lehet, de még ezt nem próbáltam, ha lesz tapasztalatom megírom. :-)Kiadós 200 ml-es pumpás kiszerelés, szép csomagolásban, 7000 forint körül a Douglas-ban vagy a Müllerben. Akinek van lehetősége szerintem próbálja ki.Elfogulatlanul mondom, ha tudom majd feltétlenül újravásárolom, mert nagyon megszerettem.